Дослідження та порівняння методів розпізнавання реквізитів банківських карток - Бабочкін О. О. (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є датасет різноракурсних зображень банківських карток. Метою дослідження є аналіз та порівняння методів розпізнавання реквізитів банківських карток. Використано методи, що застосовують виявлення ключевих точок банківської картки на зображенні. Проведено дослідження методів ідентифікації банківських карток на зображенні. Запроваджено метод детектуванняи банківських карток за допомогою методи бібліотек OpenCV та мови Swift. У результаті роботи здійснена програмна реалізація двух методів у вигляді програмних застосунків, що виконують ідентифікацію номеру банківської кредитної картки на основі вхідного зображення за допомогою методів бібліотеки OpenCV і мови Python та мови Swift. Результати роботи апробовано у вигляді тез доповідей під час XXXVII Міжнародної науково-практичної конференції у м. Варна, Болгарія.
Keywords: ідентифікація об’єктів; реквізити банківської картки; swift; opencv; visa; mastercard