Застосування методів нечіткої векторної оптимізації для складання дієти - Мірошніченко, О. О. (My University, 2024)
В кваліфікаційній роботі розв’язана задача розробки умовного денного пайка, що забезпечує потреби людини в корисних речовинах та енергетиці і є найкращим за витратами та вагою, з використанням методів нечіткої векторної оптимізації. За допомогою математичного пакету Wolfram Mathematica розроблено комп'ютерну програму, яка реалізує розв’язок цієї задачі, проаналізовано результати роботи програми.
Keywords: векторна оптимізація; дієта; нечітка множина; нечітка оптимізація