Дослідження методів розпізнавання мови в асоціативних середовищах - Боричев, С. О. (My University, 2019)
Мета роботи полягає в розробці методів розпізнавання мови васоціативних середовищах і побудові системи розпізнавання в цих середовищах. Методи розробки базуються на методах математичного моделювання та методах моделювання природньої мови У результаті роботи на основі клітинного ансамблю «Диференціал» побудований новий клітинний ансамбль «Компаратор», що вибирає потік спайків з максимальною інтенсивністю
Keywords: асоціативні середовища; розпізнавання мови; програмна бібліотека