Розробка методики вирішення проблеми технічних обмежень мультимедійних навчальних видань для студентів - Баб’як, В. (ХНЕУ, 2024)
Студенти навчальних закладів – це аудиторія, яка вже має досвід навчання та не потребує тих самих стимулів, що і школярі. Процес навчання загалом ґрунтується на традиційних лекціях та оцінюванні у формі тестування. У порівнянні з іншими ресурсами, такими як Google Forms або навчальні платформи університетів, інтегровані мультимедійні видання можуть бути більш адаптованими до конкретних потреб та вимог освітнього закладу, а також забезпечувати більшу інтерактивність.
Keywords: навчальне видання