Редизайн сайту сервісу вантажних автомобілів «Партнер А» - Плахотіна, О. К. (My University, 2021)
Робота полягає у створенні редизайну адаптивного WEB-сайту для компанії «Партнер А», яка займається технічним обслуговуванням вантажних автомобілів, з застосуванням нов ітніх технологій та тенденцій сучасного WEB-дизайну. Поточна версія сайту має велику кількість недоліків, які необхідно виправити для покращення сприйняття інформації та зручності використання ресурсу. Результатом роботи є оновлений вигляд та функціонал WEB-сайту, зручний, цікавий та привабливий вигляд якого, спонукає відвідувача звертатися саме до цієї компанії.
Keywords: редизайн сайту; сервіс вантажних автомобілів