Специфічні вимоги до розробки дизайну сайту з управління комунальними послугами - Єгорова, І. М.; Жирова, М. М. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Проаналізовано особливості розробки дизайну сайту для управління комунальними послугами, з особливим акцентом на необхідність уніфікації інтерфейсів та забезпечення доступності згідно з міжнародними стандартами WCAG 2.0. Розглянуто важливість використання спеціально розробленої гарнітури e-Ukraine для забезпечення консистентності дизайну, а також необхідність створення розділів, спрямованих на підвищення обізнаності споживачів про ефективне використання ресурсів у контексті сталого розвитку. Особлива увага приділена адаптації платформи до широкої та різноманітної цільової аудиторії, що включає всі вікові категорії та соціальні групи.
Keywords: управління комунальними послугами; дизайн сайту