Розробка мобільного застосунку для аналізу якості продуктів харчування з використанням ШІ - Коновалов, Р. Г. (My University, 2025)
Мета роботи – дослідити розробку мобільного додатку для аналізу якості харчових продуктів з використанням штучного інтелекту, що потребує дослідження методів обробки даних з етикеток харчових продуктів та виявлення шкідливих добавок для підтримки усвідомленого вибору споживача. Методи дослідження – аналіз предметної галузі, огляд наукової літератури з аналізу складу харчових продуктів та вивчення відкритих досліджень щодо застосування штучного інтелекту в оцінці якості харчових продуктів.
Keywords: етикетка; продукти харчування