Аналіз особливостей позиціонування мобільних об’єктів бездротових сенсорних мереж - Петрушко, М. М. (My University, 2019)
Дана робота присвячена дослідженню методів позиціонування мобільних об'єктів бездротових сенсорних мереж, а також дослідженням підвищення точності позиціювання в різних умовах. Ґрунтуючись на досить багатому бібліографічному матеріалі дана робота має головне завдання розглянути, проаналізувати і систематизувати вже відомі підходи до позиціонування об'єктів в бездротових сенсорних мережах.
Keywords: бездротова сенсорна мережа; сенсор; позиціонування; мобільний вузол