Морально-психологічні риси злочинця - Гладкий, В. В. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2019)
Критично аналізуються особливості особистості злочинця та його морально-психологічних ознак. Автор, вказуючи на здатність психіки людини змінюватись, робить спробу оптимізувати методику дослідження структури морально-психологічних рис злочинця у залежності від різних юридично значимих етапів його буття. ---- Критически анализируются особенности личности преступника и его морально-психологических признаков. Автор, указывая на способность психики человека к изменению, пытается оптимизировать методику исследования структуры морально-психологических черт преступника в зависимости от различных юридически значимых этапов его бытия.
Морально-психологические черты преступника
Moral and psychological traits of the criminal
Keywords: особа; особистість; злочинець; моральні риси; психологічні риси; психологические черты; нравственные черты; преступник; личность; лицо