Аналіз ефективності використання паралельних просторових каналів в системах зв’язку наступного покоління - Свид, І. В.; Мальцев, О. С.; Шаповалов, В. С. (ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка, 2017)
Було виконано оцінку використання паралельних каналів системи зв’язку при зміні частотного ресурсу і ширини просторового сектору базових станцій в залежності від числа каналів та від числа секторів.
Keywords: метод множинного доступу; система зв’язку