Бібліотечні сервіси як необхідний компонент сучасної бібліотеки - Жидкова, О. О. (ХДУХТ, 2018)
Розглянуто бібліотечні сервіси як необхідний компонент сучасної бібліотеки
Keywords: сучасна бібліотека; бібліотечний сервіс