Використання штучного інтелекту при створенні анімацій - Прокопенко, О. В. (ХНУРЕ, 2024)
Однією з найновіших та найперспективніших технологій, яка впливає на галузь анімації, є штучний інтелект (ШІ). ШІ – це галузь науки та техніки, яка досліджує створення машин та програм, які можуть виконувати завдання, що вимагають інтелекту, такі як розпізнавання, навчання, міркування, спілкування та творчість. ШІ може застосовуватися до різних аспектів анімації, таких як моделювання, рендеринг, анімація, симуляція, ком позиція, монтаж, ефекти та інше.
Keywords: створення анімації; анімація