Метод мережевого оператора для управління "Swarm-bot"-system - Вітренко, В. С. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження можливости застосування методу мережевого оператора для управління інтелектуальними мобільними «s-bots», що входять до складу однієї «Swarm-bot» - system. У ході виконання кваліфікаційної роботи досліджується метод мережевого оператора для розробки алгоритму управління однієї «Swarm-bot» - system. Алгоритм управління однієї «Swarm-bot» - system розробляється для вирішення задачі переміщення інтелектуальних мобільних «s-bots», що входять до складу однієї «Swarm-bot» - system, з довільних початкових станів до довільних кінцевих станів, з дотриманням динамічних фазових обмежень в умовах відсутності повної інформації про середовище та обміну інформацією між ними.
Method of Network Operator to Control the "Swarm-Bot"-System
Keywords: алгоритм управління; інтелектуальний мобільний «s-bots»; мережевий оператор; «s-bot»; «Swarm-bot»-systems