Сутність фінансово-економічного моніторингу діяльності підприємства - Полозова, Т. В.; Кануннікова, В. М.; Воскобойник, О. М. (УкрДАЗТ, 2012)
У статті визначено основні цілі та завдання фінансово-економічного моніторингу. Розглянуто рівні моніторингу та функції управління станом середовища моніторингу.
Keywords: фінансово-економічний моніторинг; оцінка ефективності; діяльність підприємства