Використання ілюстрації у створенні дитячого видання - Глюза, М. П.; Табакова, І. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Розглянуто вплив дитячої ілюстрації на малят, розкриті особливості оформлення дитячої книги, зокрема ілюстрації, розглянуті вимоги оформлення до дитячих ілюстрацій.
Keywords: ілюстрація; дитяче видання