Визначення істотних умов господарських договорів при здійсненні публічних закупівель - Грищук, К. С.; Водорєзова, С. Р. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Наукова робота присвячена дослідженню питання щодо визначення істотних умов договору про закупівлі. // The scientific work is devoted to the study of the issue of determining the essential terms of the procurement contract.
Keywords: публічні закупівлі; договір про закупівлю; істотні умови договору; public procurement; procurement contract; essential terms of the contract