Дослідження та реалізація методу оброблення динамічних медичних зображень - Обаполенко, В. Р. (My University, 2021)
Проведено дослідження завдань медичної діагностики, пов’язаних з обробкою динамічних зображень, показано ефективність застосування динамічних методів обробки зображень. Розроблено метод автоматичної сегментації динамічних медичних зображень, підтверджено його обчислювальну ефективність. медичних динамічних зображень, що включає динамічну сегментацію та подальшу обробку поля оптичного потоку. Вибрано систему оцінки ефективності методів обробки зображень для дослідження на модельних даних. Розроблено систему моделювання динамічних сцен за відомими параметрами для дослідження методу обробки.
Keywords: сегментація поля потоку; алгоритми аналізу; постоброблення; алгоритм сегментації; інтегральне перетворення