Дослідження можливостей підприємства щодо організації випуску книжкових видань складної комплектації - Похил, А. В. (My University, 2020)
Для досягнення мети досліджень використаний наступний підхід. Суть його в тому, що за допомогою Інтернету, було проаналізовано, які види книжкових видань користуються попитом у читачів, було обрано одне з них, далі проведено детальний аналіз його конструктивних особливостей та складу. За результатами аналізу встановлений перелік операцій, обладнання та матеріалів, необхідних для випуску обраного книжкового подарункового видання і розроблено відповідний технологічний процес його виготовлення. Підхід викладений у вигляді методики, яку можна вважати новим результатом. Крім цього в роботі наведені рекомендації щодо особливостей застосування методики в залежності від особливостей виробничого процесу на поліграфічному підприємстві.
Keywords: книжкові подарункові видання; додаткові інтерактивні елементи; технологічні операції