Дослідження методик випробувань дорожних транспортних засобів за параметрами активної безпеки - Свинар, М. Є. (My University, 2020)
Мета роботи – розробка методики вимірювання параметрів активної безпеки Для досягнення мети проведено аналітичний огляд науково-технічної та нормативної літератури щодо методів та засобів вимірювання параметрів активної безпеки транспортних засобів, оцінювання невизначеності вимірювань параметрів активної безпеки транспортних засобів. Розроблено методики визначення невизначеності вимірювань параметрів активної безпеки транспортних засобів. Проведено оцінювання невизначеності визначення параметрів активної безпеки та складено бюджет невизначеностей.
Keywords: транспортні засоби; оцінка невизначеності; гальмівний шлях; усталене сповільнення; розширена невизначеність; бюджет невизначеності