Використання сучасного транспорту даних у захищених серверах - Калінін, І. М.; Власов, А. В. (ВА ЗС АР; НТУ "ХПІ"; НАУ, ДП "ПДПРОНДІАВІАПРОМ"; УмЖ, 2021)
Метою доповіді є розгляд переваг та недоліків під час розробки та використання сучасних систем передачі даних, окремих функцій та концепцій захисту інформації. В доповіді наводяться пропозиції щодо впровадження JWT-токенів з обмеженим терміном дії для підвищення захисту інформації.
Keywords: інформаційні системи; транспорт даних; засоби автентифікації; двофакторна автентифікація; JWT-токени