Дослідження комплексів головної протеїнази SARS-COV-2 – MPRO з дексаметазоном та метилпреднізолоном - Боєчко-Немовча, А. О.; Хміль, Н. В. (My University, 2023)
Метою дослідження було визначити енергетичні та топологічні особливості зв’язування дексаметазону та метилпреднізолону з головною протеїназою SARS-CoV-2 – Mpro за допомогою методу молекулярного докінгу та розрахувати коефіцієнт інгібування каталітичної активності Mpro.
Keywords: дексаметазон; SARS-CoV-2; Mpro; метилпреднізолон; молекулярний докінг