Дослідження методів аналізу емоційного забарвлення коментарів. Підготовка даних. - Бугай, Д. Ю. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є методи збору коментарів під новинами у соціальних мережах Facebook і Twitter та їх підготовки для подальшого аналізу емоційного забарвлення. Метою роботи є створення програмної системи для збору, попередньої обробки та підготовки даних для подальшого аналізу емоційного забарвлення. Методи розробки базуються на таких технологіях, як Selenium Web Driver, C#, .NET 8. У результаті роботи було досліджено існуючі методи збору та підготовки даних, розроблено програмну систему, яка зчитує коментарі, обробляє їх та зберігає у форматі CSV для подальшого аналізу емоційного забарвлення, проведено демонстрацію роботи системи та проаналізовано отримані результати.
Keywords: Twitter; емоційне забарвлення коментарів; коментар