Розвиток технічного регулювання в Україні - Штефан, Н. В. (My University, 2014)
Проаналізовано стан реформування системи технічного регулювання України, дана аналітична оцінка ступеню відповідності її європейській практиці та подальші заходи щодо реформування
Keywords: технічне регулювання; стандартизація; оцінка відповідності; ринковий нагляд; технічний регламент