Моделі і методи синтезу опису раціональної архітектури інформаційної системи - Євланов, М. В.; Васильцова, Н. В.; Панфьорова, І. Ю. (My University, 2015)
У статті розглянуті моделі і методи, використання яких дозволяє вирішити задачу синтезу опису архітектури інформаційної системи. Розроблено метод синтезу варіантів опису архітектури інформаційної системи. Запропоновано теоретико-ігрову модель синтезу опису раціональної архітектури інформаційної системи. Розглянуто особливості використання синтезованого опису для визначення проектних обмежень. This paper describes the models and methods, the use of which can solve the problem of synthesis architecture describe of information system. The method of synthesis options architecture describe of information system. A game-theoretical model describing the synthesis of rational architecture describe of information system. Features synthesized using the description to determine project constraints.
Keywords: інформаційна система; архітектура інформаційної системи; ІТ-послуга; семантична мережа