Вплив маркетингових факторів на формування доходу машинобудівного підприємства - Соколова, Л. В.; Верясова, Г. М. (Национальный аэрокосмический университет им. Н.Е. Жуковского «Харьковский авиационный институт», 2012)
У якості шуканих маркетингових факторів були обрані такі, як: питома вага дов- гострокових контрактів у загальному їх обсязі; ефективність формування портфелю по- ставок сировини та портфелю замовлень, в тому числі участь у тендерах; рівень сервіс- ної підтримки; рівень професіоналізму маркетологів; співвідношення «ціна/якість» ви- робленої продукції; індекс цін постачальників сировини, комплектуючих виробів; ефе- ктивність просування продукції підприємства; співвідношення бюджетів маркетингу і підприємства у цілому та ін.
Keywords: формування доходу; машинобудівне підприємство; маркетингові фактори; вплив маркетингових факторів