Ігровий програмний застосунок у жанрі RPG з елементами економічної стратегії та roguelike. Механіки генерації рівнів, механіки на рівні підземель - Долгий, А. І. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи постає створення частини гри для комплексного проєкту «The fate of the liar». До згаданої половини продукту відноситься розробка roguelike складової, а саме ігровий процес дослідження підземель із відповідними можливостями. Об’єктом кваліфікаційної роботи є відтворення ігрового процесу з відвідування підземель, а саме реалізація окремного програмного модулю, у рушії для створення ігор Unity3D, у якому відтворено функціональність із генерації рівнів, бойових, виживатських та дослідницьких можливостей, разом із пов’язаними механіками та системами. Результатом виконання кваліфікаційної роботи стала реалізація ігрового процесу з дослідження підземель у вигаданому світі гри «The fate of the liar»
Keywords: мультиплатформова гра; балансування ігрового контенту; бойова система; ворожий штучний інтелект; медійний контент; патерн проєктування; стихійна система