Вихід IT галузі Харківського регіону на загальноєвропейський ринок: реалії та перспективи - Панфілова, Д. А. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У роботі проаналізовано стан регіональної IT галузі, зроблено акцент на новаціях законодавства Європейського Союзу у сфері IT та зобов’язаннях нашої держави з підтримки вітчизняної IT галузі. Зважаючи на поступовий перспективний вихід регіональної IT галузі на європейський ринок, запропоновано умовний перелік першочергових заходів для досягнення стратегічних цілей та підвищення інвестиційної привабливості регіону.
Keywords: IT галузь; стартап; креативні індустрії; стратегії розвитку