До питання спадкування права постійного користування земельною ділянкою - Курашова, І. М. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Наукова робота присвячена дослідженню проблем, що стосуються права постійного користування земельною ділянкою на підставі державного акту, зокрема, з питань успадкування права постійного користування земельною ділянкою. Автором проаналізовані положення чинного законодавства, практику Верховного Суду і зроблені відповідні висновки. The scientific work is devoted to the study of problems arising from the right of permanent use of a land plot on the basis of a state act, in particular, regarding inheritance of the right of permanent use of a land plot. The author analyzed the current legislation, the Supreme Court’s case-law and made the relevant conclusions.
Keywords: право постійного користування земельною ділянкою; практика Верховного Суду; спадкування; right of permanent use of land; practice of Supreme Court; inheritance