Використання чат ботів при плануванні здорового харчування - Перун, П. М. (ХНУРЕ, 2024)
Було обґрунтовано необхідність створення нових медичних чат-ботів, проаналізовано існуючі платформи, розроблена схема програми чатботу «Здорове харчування», виконано підбір рецептів здорової їжі та складено декілька варіантів меню в залежності від індексу маси тіла людини. Перспективою роботи є вирішення питання розміщення боту на хостингу та додавання параметрів вікової групи та коефіцієнту активності при розрахунку індексу маси тіла людини.
Keywords: харчування; індекс маси тіла