Стратегічні цілі регіонального розвитку з фінансового забезпечення інноваційного підприємництва - Внукова, Н. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Визначено проблеми і стратегічні цілі з підвищення конкурентоспроможності регіону, зокрема, через підтримку розвитку малого та середнього бізнесу. Проаналізовано стан інноваційної складової підприємництва, який потребує суттєвого фінансового забезпечення та встановлення досяжного рівня співвідношення обсягів інноваційної діяльності відносно ВВП. Запропоновано ввести у цільову складову стратегії питання щодо розвитку венчурного фінансування.
Keywords: регіональний розвиток; інноваційне підприємництво; фінансове забезпечення