Поєднання даних тривимірного сканування та томографічних досліджень для задач планування хірургічних втручань на обличчі людини - Бажан, О. В. (НТУ «ХПІ», 2020)
В тезах доповіді було розроблено програмний модуль поєднання тривимірних даних сканування обличчя, впровадження котрого повинно дозволити підвищити якість проведення оперативних втручань у пластичній хірургії.
Keywords: пластична хірургія; тривимірне сканування; обличчя людини