Про значущість принципів у діяльності міжнародної організації праці - Древаль, Ю. Д. (Право, 2015)
Проаналізовано питання щодо сутності основних принципів у нормотворчій діяльності Міжнародної організації праці, систематизовано сукупність принципів міжнародного трудового права. // The question of the essence of the basic principles in the normological activity of the International Labor Organization is analyzed, a set of principles of international labor law is systematized.
Keywords: міжнародні соціально-трудові відносини; принципи міжнародного трудового права; соціально-трудові відносини; international socio-labor relations; principles of international labor law; socio-labor relations