Транспортна безпека держави як складова національної транспортної політики - Матвєєва, А. В. (Право, 2017)
У статті розглянуто питання правового забезпечення транспортної безпеки держави як складової національної транспортної політики. Автором надано власне визначення категорій «транспортна безпека» та «транспортна система», а також «національна транспортна політика». // The article deals with the issue of legal security of state transport safety as an integral part of national transport policy. The author has provided its own definition of categories "Transport Security" and "Transport System", as well as "National Transport Policy".
Keywords: транспорт; транспортна система; система транспорту; національна транспортна політика; транспортна безпека держави; transport; transport system; transport system; national transport policy; state security