Аналіз етапів проектування макету пакування з підготовкою до офсетного друку - Гаманець, А. О.; Бокарєва, Ю. С. (ХНУРЕ, 2020)
У сучасному ринку паковання займає провідну роль саме споживче паковання з його особливими функціями просуванні товару, та відображає якість продукту. Тенденції розвитку паковання постійно змінюються, проте нікуди не зникає проблема інформаційного наповнення. Тому важливо не лише розробити гарний дизайн, а й виконати загальноприйняті вимоги, які прописані у нормативних документах.
Keywords: макет пакування; друк