Веб застосунок для обліку замовлень та планування розкрою листових матеріалів - Середа, М. І. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – веб-орієнтована інформаційна система для обліку замовлень та планування розкрою листових матеріалів. Мета розробки – створення програмної системи, яка дозволяє ефективно адмініструвати замовлення клієнтів, керувати матеріалами та верстатами, а також виконувати планування розкрою. Метод рішення – побудова клієнт-серверної архітектури з ASP.NET Core та Blazor WebAssembly із використанням бази даних PostgreSQL, реалізація зберігання креслень у форматі DXF, конвертація у SVG для перегляду, створення інтерфейсу ручного розміщення моделей на аркуші з подальшим формуванням файлів розкрою.
Keywords: верстат; облік замовлень; планування розкрою листових матеріалів; листовий матеріал