Розробка макета автоматизованного допоміжного транспортного засобу інтегрованого виробництва - Савін, В. А. (Kharkiv National University of Radio Electronics, 2022)
У цій статті наведені дослідження, які проводяться в області апаратної та програмної частини автоматизованого транспортного засобу в інтегрованому виробництві. Дослідження допоможе обрати складові для cтворення системи та обґрунтують доречність і актуальність подібних систем.
Keywords: автоматизована система; інтегроване виробництво; робот; Arduino