Моделювання діяльності логістичного центру в умовах гібридних загроз - Савченко, Д. Ю. (My University, 2020)
Розглянуто теоретичні основи функціонування логістичних систем. Охарактеризовано діяльність логістичного центру. Проаналізовано вразливості логістичного підприємства в умовах гібридних загроз. Проаналізовано діяльність та напрями організації постачань логістичного підприємства ТОВ «Інсайт-техно». Проведено фінансово-економічний аналіз діяльності ТОВ «Інсайт-техно». Визначено шляхи забезпечення роботи логістичного центру при несподіваних вразливостях. Розроблено модель протоколу дій логістичного центру ТОВ «Інсайт-техно» в умовах гібридних загроз
Keywords: логістичний центр; гібридні загрози; розподіл ресурсів