Методи захисту інформації в IoT - Польська, Б. Ю. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є дослідження існуючих механізмів та методів захисту інформації в IoT. У ході виконання атестаційної роботи розглянуті базові концепції IoT. Проведено аналіз існуючих еталонних моделей IoT. Розглянуті існуючі механізми та методи захисту пристроїв в IoT. Значну увагу у роботі приділено політиці безпеки та конфіденційності. Розроблена система управління безпекою в IoT. Запропонована та обгрунтована модульна структура управління безпекою підключених пристроїв до мережі.
Information Protection Methods in IoT
Keywords: IoT