Розпізнавання станів радіовипромінювальних об'єктів в умовах апріорної невизначеності на основі формальних систем - Прохоров, О. В.; Прохоров, В. П.; Калюжний, М. М.; Ніколаєв, І. М.; Шаталов, О. В. (ФОП Петров В.В., 2020)
Наведено результати експериментальних досліджень з використанням ЕСРС РВО, які підтвердили ефективність і високу достовірність розпізнавання станів РВО в умовах апріорної невизначеності.