Т. 5 : Конференція "Віртуальний та фізичний комп’ютінг" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2020)
Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Відповідальність за зміст поданого матеріалу несе його автор
Keywords: віртуальний комп’ютінг; фізичний комп’ютінг