Використання аерозольної фарби, як засіб створення техніки мармурування на формах для літографського друку - Цуца, Н. М.; Локатир, Б. І. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Мармуровий папір (Ебру) виник у Туреччині близько XIV століття. Техніка полягає в створенні на поверхні води візерунків, на яку наносять суспензію фарб. За допомогою різних інструментів, таких як пера або палички, художник створює візерунок, який, при дотику матеріалу до поверхні води, переноситься на папір, тканину або інші матеріали.
Keywords: фарба; мармуровий папір