Проектування та розробка інтернет-платформи з дистанційного навчання - Петрова, Р. В.; Каленюк, А. М. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є аналіз існуючих методів та видів дистанційного навчання та розробка і проектування освітньої інтернет-платформи з підтримки індивідуальних курсів навчання.
Keywords: дистанційне навчання; освітня інтернет-платформа