Рольова гра як засіб активації пізнавальної діяльності студентів при вивченні англійської мови в вищих навчальних закладах - Конькова, Т. М.; Шалаєва, В. В. (CPM<<ASF>, 2018)
Стаття аналізує рольову гру як засіб активаціїї пізнавальної діяльності студентів при вивченні англійської мови в вищих навчальних закладах. Наведено пять модифікацій ділової гри і визначені основні психолого-дидактичні принципи створення і застосування ділових ігр у навчальному процесі. Обгрунтовано роль і значення ефективного використання рольових ігор у підготовці студентів до іншомовного спілкування.
Keywords: рольова гра; активація пізнавальної діяльності студентів; модифікаціїї ділової гри; ефективне використання; іншомовне спілкування