Адаптивний веб-застосунок для замовлення й доставки продуктів харчування - Касянчук, Д. І. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка веб-застосунку для замовлення та доставки продуктів харчування з інтуїтивно зрозумілим та ефективним для користувача та працівника інтерфейсом з використанням сучасних технологій для розробки веб-застосунків. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розроблено функціональний веб-застосунок для замовлення та доставки продуктів харчування з використанням мови програмування JavaScript. Серверна частина сайту була виконана за допомогою Node.js та Express, інтерфейс користувача – за допомогою HTML сторінок, а саме у шаблонізаторі EJS. Для збереження даних використовувалась база даних SQLite. Для різних функцій використовувалися бібліотеки, доступні завдяки використанню платформи Node.js, такі як dotEnv, Express.js, bcrypts та ін. Веб-сайт надає користувачеві такі можливості як: реєстрація та авторизація користувача, перегляд та замовлення продуктів харчування, створення замовлення, відслідковування замовлення, редагування особистої інформації, зміна паролю. Також користувач має ролі адміністратора та кур’єра, які дозволяють редагувати статус замовлення, передавати статус кур’єру та відслідковувати замовлення, яке потрібно доставити.
Responsive Web Application for Ordering and Delivering Food
Keywords: доставка продуктів; замовлення продуктів харчування; ресторан