Захист інформації в контексті забезпечення економічної безпеки підприємства - Руденко, Д. О.; Полозова, О. О. (ХНУРЕ, 2022)
В умовах євроінтеграційних процесів на ринку України загострюється конкурентна боротьба через входження іноземних товаровиробників на вітчизняний ринок. У зв’язку з цим підвищується актуальність проблеми забезпечення українськими підприємствами своєї економічної безпеки, у тому числі у сфері захисту інформації.
Keywords: економічна безпека; конкурентна боротьба