Особливості формування клієнтоорієнтованого підходу на ринку програмного забезпечення України - Тімофєєв, В. О.; Кирій, В. В.; Бесараб, Д. А. (Восточно-европейский журнал передовых технологий, 2013)
Розглянуті характерні особливості продукту та окремі аспекти обслуговування клієнтів ІТ компанії. На основі узагальнення тенденцій розвитку в Україні ринку програмного забезпечення обґрунтована необхідність переходу до клієнтоорієнтованого режиму роботи розробників ПЗ . В роботі дана характеристика умов переходу до клієнтоорієнтованого підходу для ІТ компаній, сформульовані цілі такого переходу та запропоновані його етапи.
Особенности формирования клиентоориентированного похода на рынке программного обеспечения Украины
Features of forming client orientation approach, at the market of softwareof Ukraine
Keywords: маркетингова стратегія орієнтації на клієнта; ІТ компанія; клієнтоорієнтоване підприємство