Вплив дослідницької інфраструктури на розвиток індустрії 4.0 - Внукова, Н. М. (My University, 2022)
Дослідження присвячено визначенню складових впливу дослідницької інфраструктури на розвиток індустрії 4.0. Розглянуто підходи до економіко-правового регулювання розвитку дослідницької інфраструктури в сучасних умовах під дією на цей процес європейських норм регулювання. Наголошено на значенні ринкового підходу до розвитку дослідницької інфраструктури для визначення переваг її взаємодії із складовими технологічних змін Індустрії 4.0. Потребують пошуку інструменти інституційно-інфраструктурної дії для розробки диференційованих заходів державного стимулюючого впливу.
Keywords: дослідницька інфраструктура; правове регулювання; технології змін