Дослідження кросплатформних реалізацій потокових симетричних шифрів - Кузнецов, О. О.; Фроленко, В. О.; Єрьомін, Є. С.; Іваненко, Д. В. (ХНУРЭ, 2018)
Мета роботи – аналіз та порівняльні дослідження сучасних симетричних потокових криптоперетворень, зокрема тестування їх швидкодії при кросплатформовій реалізації мовою програмування Java. Тестування проводилися на операційних системах Windows 10 (x64), Debian (Kali), Android (х64) на різних обчислювальних системах.
Keywords: криптоперетворення; симетричні потокові криптоперетворення; кросплатформність