Дослідження методів планування перевезень за крітерієм кількіст і шкідливих викидів - Руденко, Д. Б. (My University, 2020)
Об’єкт дослідження – методи будування маршрутів перевезень з мінімальною кількістю шкідливих викидів. Мета роботи – дослідити основні методи, технології та алгоритми для будування ршрутів перевезень з мінімальною кількістю шкідливих викидів, розробити програму на основі проведених досліджень. В роботі проведений аналіз предметної галузі, досліджені основні методи роботи з графами, проведений аналіз актуальних технологій.
Keywords: програмна система; програмний продукт; теорія графів; навігація; знаходження оптимального маршруту