Планування спортивної підготовки в бойовому хортингу - Литвиненко, А. М.; Єрьоменко, Е. А. (ХДАФК, 2020)
Представлено особливості планування тренувального процесу в бойовому хортингу. Обґрунтовано значущість для патріотичного виховання молоді необхідність швидкого розвитку українських національних видів спортивних єдиноборств.
Keywords: спортивне тренування; методика спортивної підготовки; бойовий хортинг; спортивна підготовка